Draadloze oplossingen

Draadloze netwerken bieden meer flexibiliteit, omdat je niet langer gebonden bent aan netwerkkabels. Maar ze brengen ook uitdagingen met zich mee. Benetix gaat die uitdagingen aan en installeert in jouw bedrijf een performant draadloos netwerk.

Toepassingen

Benetix installeert een draadloze netwerkinfrastructuur in diverse gebouwen, zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen, bibliotheken, musea, sportcomplexen, enz. Dit kunnen zowel open als gesloten netwerken zijn (of een mix van beide).

Draadloze netwerken met artificiële intelligentie

Benetix levert draadloze oplossingen van Juniper Mist. Mist heeft een ingebouwde AI-engine die zorgt voor een ongekende IT-automatisering en inzicht in gebruikerservaringen. De artificiële intelligentie biedt allerlei voordelen:

  • Bespaar tijd en geld met netwerkautomatisering
  • Verhoog de productiviteit van jouw onderneming
  • Laat werknemers en klanten genieten van betrouwbare netwerkdiensten op maat van hun individuele behoeften
image

Snel, stabiel en veilig

De draadloze oplossingen van Benetix voldoen aan de drie voornaamste eisen: het netwerk is stabiel, snel en veilig. Hoe we dat doen? Simpel; onze experts brengen eerst jouw noden in kaart, vertalen die naar een ontwerp op maat en installeren het draadloze netwerk volgens de regels van kunst. Je geniet dus van een totaaloplossing zonder zorgen.

Interesse in een draadloos netwerk?

Maak vandaag nog een afspreek met onze netwerkspecialisten om jouw project te bespreken. Dat kan geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Contact opnemen