Netwerken

In onze digitale samenleving is een performant netwerk absoluut noodzakelijk. Vertrouw daarop op de expertise van Benetix. Wij ontwerpen en implementeren een sterke netwerkinfrastructuur in jouw bedrijf.

image

Het nut van een goed netwerk

Informaticatoepassingen hebben een grote operationeel en strategisch meerwaarde voor bedrijven. Mits ze op een sterk netwerk kunnen draaien. Want overbelastingen, downtime, opslagproblemen… vertragen de groei van jouw onderneming.

Bij een netwerk zijn niet alleen de snelheid en uptime belangrijk. De veiligheid verdient evenveel aandacht. Benetix zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur beschermd is tegen dataverlies en externe aanvallen. Leer meer over security

Onze netwerkoplossingen

Benetix voorziet een complete oplossing voor de realisatie van je netwerkinfrastructuur.

  • Ontwerp
  • Tijdens de planningsfase gaan onze experts aan de slag om jouw behoeften te vertalen naar een performant netwerk met de juiste hardware en software.

  • Implementatie
  • Benetix verzorgt de levering van alle materiaal, de integratie en migratie – zowel in bestaande netwerkomgevingen als nieuwbouwprojecten.

  • Onderhoud
  • Lig niet langer wakker van je bedrijfsnetwerk, dankzij de onderhoudsservice van Benetix.

image

Waarom kiezen voor Benetix?

Vakkennis en flexibiliteit, dat zijn de twee grootste troeven van Benetix. Onze IT-ingenieurs hebben vele jaren ervaring met het ontwerp, de installatie en het onderhoud van netwerkinfrastructuren. Bovendien doen we enkel maatwerk. Want elke project is uniek. Zo kunnen we op een flexibele manier inspelen op de behoeften van onze klanten.

Bespreek jouw plannen

Wil je meer weten over onze networking & security diensten? Ontvang je graag een offerte? Contacteer ons voor meer informatie.

Contact opnemen