Videobewaking

Video surveillance nodig? Benetix verhoogt de veiligheid in jouw woning of bedrijf met een geavanceerd systeem van bewakingscamera’s.

Waarom camerabewaking?

Camera’s vormen een essentieel onderdeel van een bewakingssysteem. Eerst en vooral als afschrikkingsmiddel. De aanwezigheid van securitycamera’s is vaak voldoende om mensen met slechte intenties af te schrikken. Slaan ze toch toe? Dan heb je videobewijs om criminelen te identificeren.

Videobewaking heeft trouwens verschillende toepassingen. We vinden bewakingscamera’s terug in winkels, hotels, restaurants, fabrieken, musea, scholen, parkeergarages, benzinestations, enz. En tegenwoordig investeren steeds meer particulieren in video surveillance voor hun woning.

Zo maakt Benetix het verschil

De meeste camerabewaking bedrijven zijn gestart als elektrotechnische installateurs. Benetix heeft een achtergrond in de IT, namelijk netwerken en security. Het ontwerp van veilige communicatienetwerken zit dus in ons bloed. Op deze manier ben je zeker dat jouw videobewakingssysteem aan alle veiligheidseisen voldoet en het interne netwerk beschermd is tegen ongewenste gasten.

Werkwijze

Stap 1: Bezoek

Wij komen ter plaatse om de huidige situatie in kaart te brengen. Op basis van jouw wensen en ons advies maken we een oplossing op maat.

Stap 2: Offerte

Je ontvangt een gedetailleerde offerte met een overzicht van de werkzaamheden en materialen. Wij werken trouwens samen met de beste fabrikanten om een lange levensduur te garanderen.

Stap 3: installatie.

Op het afgesproken moment installeren we de securitycamera’s en alle randapparatuur. Na een uitgebreide test wordt alles in werking gesteld.

Stap 4: onderhoud.

Benetix zorgt ook voor het onderhoud van je bewakingssysteem, inclusief firmware updates om het risico op cyberaanvallen te verkleinen.

Videobewaking nodig?

Reken op Benetix. Maak vandaag nog een afspraak met onze beveiligingsspecialisten om jouw plannen te bespreken. Dat is geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

Vergund door FOD Binnenlandse Zaken als onderneming voor camerasystemen (0656807784)